In NewYork bij Brooklyn Brine weten ze exact hoe om te gaan met zure bommetjes. Rough pickles it is!

Tienduizenden potjes met handgesneden groenten vult het Amerikaanse bedrijf iedere week. Whisky sour pickles met roggewhiskey, off-centered beer pickles met IPA en hop-olie, chipotle wortels, spicy maple bourbon pickles en damn spicy jalapeños zijn slechts een kleine greep uit het assortiment en het gevolg van de nauwe samenwerking van Brooklyn Brine met een lokale craft brewery en distilleerderij.

The place to go

Voor wie het merk wil ervaren buiten het potje maar op het bord, openden de mensen achter Brooklyn Brine in 2013 een eigen restaurant: The Pickle Shack. Het vegetarische restaurant focust zich op pickles en craft beer. Hier kun je terecht voor een pulled oyster mushroom sandwich, gerookte tofu banh mi en gefrituurde bierpickles.

Ontdek ook andere pickling concepten!