Met spaghettiketen #Bavet bouwt ondernemer Peter van Praet aan een plan om de wereld te veroveren!

Met de lancering van Bavet in Gent bouwt ondernemer Peter Van Praet aan een groots plan. De bedoeling van Bavet is namelijk om wereldwijd tot een fast casual spaghettiketen uit te groeien.

Industrial look

De website van Bavet verraadt het al; met een fris concept wil Peter inspelen op jonge liefhebbers die spaghetti in een gemoedelijke sfeer willen verorberen of afhalen voor een gezellig avondje thuis. Met een interieur op basis van beton, metaal en robuust hout en leuzen als: ‘We are not responsable for stains on your shirt’, is de toon alvast gezet.

Easy ordering

Bestellen aan de toog is heel eenvoudig. Er worden twee soorten pasta aangeboden, vier soorten saus, twee soorten kaas (gratis!) en enkele toppings. Wie écht schrik heeft voor de rode vlekken, krijgt voor de zekerheid een slabbetje om.

Bekijk in het Food Inspiration Magazine de andere hotspots in Gent!