We geven mensen de mogelijkheid om hun verblijf naar eigen wens te personaliseren. @HansMeyer_ over het ‘you decide’-concept van @LiveZoku

‘Zoku heeft vier kernwaarden. De eerste is ‘better together’. We willen een prettige plek creëren waar mensen op een fijne manier met elkaar in contact kunnen komen’, vertelt Hans Meyer. ‘De tweede is ‘pioneering’. We denken veel na over hoe we dingen slimmer en beter kunnen organiseren binnen Zoku http://livezoku.com. De derde waarde is ‘you decide’. We willen mensen de mogelijkheid geven om hun verblijf helemaal naar eigen wens te personaliseren. In de Zoku-loft kun je bijvoorbeeld je eigen kunst kiezen. De laatste waarde is ‘comfort’. We vinden het heel belangrijk dat mensen zich lekker en senang voelen op de plek waar ze zijn.’

Waarom zijn jullie met Zoku gestart?

‘Met ons team hebben we gekeken hoe de wereld zich ontwikkelt. Je ziet dat internationaal wonen en werken steeds normaler wordt, zeker onder jongere generaties. En in Europa is door het wegvallen van de grenzen een grote internationale arbeidsmarkt ontstaan. Er zijn wel producten voor deze doelgroep, maar die zijn heel traditioneel. Dus aan de ene kant heb je een traditioneel product dat niet voldoet aan de vraag en aan de andere kant een sterk groeiende markt. Dus wij dachten: laten we die twee dingen samenbrengen in iets dat helemaal nieuw is.’

Lees het complete interview in de pioneer-editie van het Food Inspiration Magazine.

Foto: Floris Heuer