Welk verhaal uit Food Inspiration Magazine heeft jou zo geïnspireerd dat je het bent gaan doorvoeren in je eigen onderneming?

Food Inspiration brengt aankomende maand zijn 100e editie uit. Daar zijn wij natuurlijk best een beetje trots op. We hopen foodprofessionals te inspireren met verhalen, trends, achtergronden, interviews, conceptwatching en journalistieke reportages.

En dat bracht ons op de vraag:


Wat heeft Food Inspiration jou gebracht?


Welk verhaal heeft jou zo geïnspireerd dat je het bent gaan doorvoeren in je eigen onderneming? Ben je dingen anders gaan doen doordat je iets zag in het magazine? Of iets wat je zag op de Food Inspiration Days? Of misschien wel op Food Unplugged? Of ben je op een van de Pioneers-bijeenkomsten iemand tegengekomen waar je een bijzondere samenwerking mee bent aangegaan?

Vertel het ons!

We zouden het erg leuk vinden als je dat ons wilt vertellen. Het leukste zou zijn als je dit wilt doen in een videoboodschap. Heel eenvoudig opgenomen met je telefoon, of de webcam van je laptop. Vind je dit niet helemaal jouw stijl, dan mag het natuurlijk ook in een stukje tekst of met een foto.

Je mag dit - voor 1 april - sturen naar babette@shootmyfood.com

Onder de inzendingen verloten we een City Guide London. De XXL-editie!