In navolging van de internationale awardshow @TheWorlds50Best, wordt in januari Neerlands beste restaurant gekozen!

In januari 2015 wordt het beste restaurant van Nederland bekroond met een award. 500 Nederlandse chefs vormen samen de jury en zullen deze lastige keuze maken.

Beste sommelier

Net als in de internationale awardshow World's 50 best restaurants, zijn er ook prijzen voor beste nieuwkomer, beste sommelier en zo nog twaalf categorieën. Ook het meest romantische restaurant verdient een prijs!

Sommelier Ruben Kwakman heeft alvast een voorsprong. Hij won, als sommelier van tweesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam, afgelopen maandag de jaarlijkse wedstrijd van het Nederlands Gilde van Sommeliers. Ruben, gefeliciteerd!

Restaurant awards januari 2015

Meer informatie over de aanstaande prijzenregen vind je hier: www.restaurantawards.nl