Een artikel gemist? Elk weekend laten we de best gelezen artikelen nog een keer de revue passeren.

1. Trendtour Barcelona: Qué pasa Barna?
Barcelona is meer dan zon, zee en tapas. Het is een food lovers paradise waar de laatste jaren veel vernieuwende foodconcepten hun plek hebben gevonden. Jij kunt dat gaan ontdekken tijdens de trendtour Barcelona op 30 en 31 oktober. Lees er hier meer over!

2. Food court 2.0
Culinair journalist Denise Kortlever bezocht Gotham West Market, een van de meest inspirerende nieuwkomers in de New Yorkse horeca. Gotham West Market ligt in Hell’s Kitchen, een toeristische buurt waar New Yorkers normaal gesproken ver vandaan blijven.

3. Blog: Hotspot Hutspot won gastvrijheid
'In de 86e editie van Food Inspiration magazine over de Guest Journey kon je meedoen aan een Gastvrijheidsquiz. Uit de vele inzendingen werd Hotspot Hutspot tot winnaar verkozen. Dit concept in Rotterdam won een halve dag gastvrijheidstraining van een consultant van Foodstep. In het voorgesprek bleek Hotspot Hutspot zo enthousiast dat ze er nog drie dagen aan vastplakten.' In deze blog van Tante Tip lees je meer over de training en over Hotpot Hutspot.

4. Mobiele evolutie
De keuken op wielen is het fenomeen van vandaag de dag. Maar eigenlijk geven de mobiele wagens het straatbeeld al eeuwen kleur en geur. Food Inspiration presenteert: de evolutie van de foodtruck. Van bakkerskar tot SRV-wagen en van rijdende barbecue tot een gin-tonic fiets. Food Inspiration geeft je een reis door de geschiedenis en een blik op de toekomst.