Eten, drinken en (net)werken langs de A2! Vineyard is here to stay, to go & to work!

De werkende reiziger die zich vaak op de A2 bevindt kan in zijn handen klappen. Na drie weken proefdraaien en ervaringen opdoen is het zover; de opening van Vineyard Food & Drinks, een vernieuwende (net)werklocatie en restaurant.

Zakelijk
Vineyard Food & Drinks is niet alleen een nieuwe hotspot voor ontbijt, lunch en diner, de zakelijke reiziger vindt er ook 25 werkplekken met gratis faciliteiten zoals airprinting, scannen, wifi en oplaad- en aansluitpunten.

Culinair
Op culinair gebied komt de reiziger ook aan zijn trekken. Het restaurant van Vineyard verzorgt verse broodjes, lunch, diner, borrels & take away maaltijden. Van vers gebakken brood tot pasta’s, oliën en salades; alles wordt vers en voor het oog van de gast bereid.

VineyardCompany B.V.
De nieuwe hotspot is een initiatief van VineyardCompany B.V. – exploitant van horeca-, catering- en evenementenlocaties. Met Vineyard Food & Drinks wil het bedrijf een vernieuwende locatie bieden op het gebied van eten en werken.