De millenials. Wie zijn het, wat drijft hen en hoe bereik je ze? Lees hier tip 2.

Ze communiceren via sociale media en hebben een groot netwerk. Deze groep, geboren rond 1990 en daarna, wordt ook wel de Millennials genoemd. Een jonge, groeiende doelgroep die steeds koopkrachtiger wordt en goed kan fungeren als ambassadeur voor je zaak of merk.

Jorrit Hoekstra en Anna-sterre Mees, research consultants bij Motivaction geven vier tips.

Tip 2. Zorg dat je je tent goed op orde hebt
‘Millennials zijn erg mondig. Anders dan de generaties voor hen, zullen ze het je direct laten weten als er iets mis is in de organisatie. De opkomst van sociale media biedt hen alle kans om elke fail van je organisatie te bekritiseren. Ook een voordeel, want het houdt je scherp. Een klacht is een cadeautje, doe er wat mee.’

Meer tips lezen? 
Bekijk dan heel het artikel in het magazine.