De nieuwe Allergenenwet staat voor de deur. Hoe bereid je je hier goed op voor? Lees onze tips en doe de cursus!

Op 13 december 2014 gaat de nieuwe Allergenenwet in. Voor horeca, fabrikanten en producenten een ingrijpende verandering. Tot die tijd moet er nog een hoop gebeuren om hier goed op voorbereid te zijn. Eerder schreven wij er al over in het magazine, lees hier - nogmaals - de zes tips.

Cursus allergenenmanagement
Wil je echt alle ins en outs over de nieuwe wet? Schrijf je dan in voor onderstaande cursus. Een praktijkgerichte cursus over allergenenbeheer met veel achtergrondinformatie. Aan de hand van discussies, cases, rekenoefeningen met drempelwaarden, praktijkvoorbeelden en foto’s wordt ingegaan op alle facetten van een goed allergenenmanagementsysteem.

Cursus allergenenmanagement
Datum: 25-9-2014
Plaats: Renswoude (regio Veenendaal)

Kijk op de website voor meer informatie over onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen en de docent(en).