Meer groente, minder vlees. Dat is het eerste actuele thema dat centraal staat in het nieuwe seizoensmagazine van Nestlé Professional.

In navolging van grote namen als de Scandinavische Magnus Nilsson en René Redzepi zien we de trend van minder vlees en vis ook in de nationale keuken steeds duidelijker terug.

Dutch Cuisine
Nederlandse trendsetters op dit gebied zijn bijvoorbeeld Luc Kusters, Hans Everse en Niven Kunz. Allen aangesloten bij Dutch Cuisine, een nieuwe stroming van een aantal Nederlandse chefs die op basis van vijf basisprincipes een vernieuwde Hollandse kookstijl promoten.

In deze eerste editie van het Nestlé Professional seizoensmagazine Just cook it! wordt er ingezoomd op koken in de zorg en in de horeca en vind je – behalve prachtige fotografie – inspirerende recepten van een aantal Nederlandse meesters.

Bekijk hier het magazine!