Zaterdag 17 mei is het weer zover: @RestaurantDay! Wereldwijd openen mensen een pop-up restaurant voor één dag.

Komend weekend is het Restaurant Day. Een eetfestival waar, wereldwijd, iedereen zichzelf chef-kok mag noemen van zijn of haar eigen pop-up restaurant. Iedereen kan dan zijn kookkunsten delen met voorbijgangers. Behalve particulieren doen ook bedrijven mee.

Chef-kok voor één dag
Restaurant Day brengt mensen en buurten bij elkaar door iedereen de kans te geven om eten, ervaringen en gezelligheid te delen met elkaar. Van Arcen tot Abbekerk. Van Hollandse Tapas tot Italiaanse delicatessen. Bij mensen in de achtertuin of in een parkje. De hele wereld is een pop-up restaurant met heerlijk eten. De Nederlandse restaurants vestigen zich deze dag vooral in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Wageningen en Amersfoort.

Heb je zin om verrast te worden door de kookkunsten van je buurman? Of toch liever zelf pronken? 
Wanneer? Zaterdag 17 mei
Waar? Wereldwijd, check de website voor een pop-up restaurant bij jou in de buurt
Toegang? Gratis
Inschrijven? Dat kan hier!