When life brings you lemons. Deze fotoserie legt de eerste ontmoeting tussen babys en citroenen vast

Lukt het jou om stoïcijns te blijven kijken wanneer je een citroen verorbert? Deze baby’s in ieder geval niet. De Canadese fotografen April Maciborka en David Wile maakten deze vermakelijke fotoserie van baby’s die voor de eerste keer citroen proeven.

We laten een selectie zien en vergeet vooral niet de video onderaan de pagina te bekijken, die de reactie van de minimensjes in slow motion laat zien.

     

    

    

      

      

Arpil Maciborka en David Wile zijn niet de eerste die de eerste ontmoeting van kinderen met voedsel vastlegden. Brits reclame bureau Saatchi & Saatchi maakte speciaal voor TEDxSydney een fantastisch slow motion filmpje van kinderen die iets voor het eerst eten. 

Weet jij nog de eerste keer dat je zo verrast werd door eten? Deel het met ons op Twitter