De #fipioneers trokken de laarzen aan en trotseerden de Winterse Winnaars Wandeling @buitenplaats. Koud he?!

Maandag 10 februari, tijdens de eerste Pioneersmeeting van 2014, stonden onze winnaars centraal. Bijna honderd Pioneers durfden het aan en trokken de laarzen aan voor de Winterse Winnaars Wandeling. Decor van deze meeting was Buitenplaats Amerongen van Pioneers Erika en Peter-Paul Swijnenburg. In 2006 zijn zij begonnen met de commerciële exploitatie van dit historische landgoed. 

Hans Steenbergen trapte af met de winnaars van de Horecava: Hotello of the Year Jord Althuizen (Smokey Goodness), Horecava Innovation Award winnaars Alex Klein (Flammkuchen) en Jeannine Sok (Gastologie)

Vervolgens startten de Pioneers aan het beruchte Laarzenpad. Een tocht die velen hadden onderschat. Het Laarzenpad deed zijn naam eer aan en sommige deelnemers zakten tot hun knieën in de modder. Gelukkig zijn de Pioneers niet vies van een beetje modder en stapten ze snel door naar de culinaire pop-ups die verscholen lagen in het natuurgebied rondom de buitenplaats. 

Onderweg konden de Pioneers op krachten komen bij de culinaire stops van Smokey Goodness en Flammkuchen. Op unieke locaties lieten deze winnaars de Pioneers kennismaken met hun producten. 

Eenmaal terug op het landgoed, kregen de Pioneers nog een rondleiding door het historische kasteel. 

Ben je geïnteresseerd en wil je ook deel uitmaken van dit netwerk van innovatieve en nieuwsgierige foodprofessionals? Meld je dan hier aan.