Voor in de agenda: het weekend van de Rollende Keukens. Een weekend dat je absoluut niet mag missen!

Met het herfstachtige weer van de afgelopen tijd vinden wij het fijn om vooruit te kijken naar zonnige dagen. Warme dagen gevuld met eten, drinken en gezelschap. Het Weekend van de Rollende Keukens bijvoorbeeld.

Openluchtrestaurant
In dit Hemelvaartweekend van 28 mei t/m 1 juni vindt de zevende editie plaats op het terrein van de Amsterdamse Westergasfabriek. Omgebouwde bakbrommers, dubbeldekkers, pipowagens, campers, vrachtwagens en busjes vormen één groot openluchtrestaurant. Met passende muzikale begeleiding zal iedereen, groot en klein, tijdens dit unieke en culinaire evenement aan zijn trekken komen. Het Weekend van de Rollende Keukens is een initiatief van Mister Kitchen en Pacific Parc.

Loopt het water je ook al in de mond en voel je de zomerkriebels al? Hier nog even alle informatie op een rijtje:

Wanneer? 28 mei t/m 1 juni van 13.00 tot 23.00 uur
Waar? Amsterdamse Westergasfabriek
Toegang? Gratis

Wij kunnen niet wachten tot het Hemelvaart is!