Cool Catering. Vandaag met cateringconcept @Oestermeisje in de hoofdrol! We werpen een terugblik op een inspirerend 2013!

Dit jaar stond in het teken van bevlogen concepten en designs, grensverleggende ondernemers en hemelbestormers die op gedurfde wijze de foodservice markt herschiepen. Dit hebben we vervolgens voor jullie op holistische wijze in een 18-tal inspiratiemagazines in beeld gebracht. Hier zijn we trots op, vandaar dat we het jaar afsluiten met een door de redactie gemaakte selectie van de meest indrukwekkende items.

Cool Catering
Vandaag blikken we terug naar de Meisjes met Smaak uit onze Cool Catering editie. Dit is een inspirerend cateringconcept dat buiten de geijkte cateringpaden gaat. De meisjes bestaan uit vrouwelijke medewerksters die aan hun riem (bellytray) een scala aan producten hebben hangen die tijdens het uitdelen tussen de gasten worden bereid of afgemaakt. Wat begon met het oestermeisje is inmiddels uitgegroeid tot een breed scala aan food- en drinkmeisjes. Nadat we erover schreven in ons magazine, hebben de oester-, sushi-, macaron- en pekingmeisjes nieuwe zusjes gekregen. Neem nou een bruleemeisje, patameisje of ijsmeisje!

Meer weten over dit catering concept? Lees erover in onze Cool Catering edition!

Cadeautje!
En lees je net als vele andere tabletgebruikers ons magazine het liefst thuis op de bank? Dat kan nu ook! De iPad app is vanaf nu gratis te downloaden in de iTunesstore.