Het nieuwe International magazine is uit: Food & Responsibility. Hoe helpen wij in de strijd tegen obesitas?

Vier keer per jaar brengt Food Inspiration een internationaal magazine uit. Het vierde en laatste nummer van dit jaar staat geheel in het teken van Food & Responsibility. Hoe helpen wij in de strijd tegen obesitas in de Westerse wereld? We hebben een aantal inspirerende ondernemers en initiatieven uitgelicht.

Wellness instead of illness
Zoals het Henry Ford Hospital in Detroit, waar gewerkt wordt vanuit een hotelfilosofie. Waar wellness voorop staat, in plaats van illness. En The Shed, waar boerenbedrijven en retail mooi samenkomen. Verder komt Jamie Oliver's Food Revolution aan bod en belichten we een aantal bedrijven dat de gezondheid van hun werknemers probeert te bevorderen door sportgelegenheid en gezond eten te bieden. Werkt dat? 

Lees er alles over in het vierde International Magazine van dit jaar: Food & Responsibility.