Van Rotterdamse gehaktbal tot culinair huzarenstuk en van stadsboer tot streetfood.

Ontdek, proef en probeer tijdens het World Food Festival in Rotterdam. Rotterdam leeft en wil laten zien wat de stad nog meer te bieden heeft. Vijf weken lang laten horeca, voedselproducten, wetenschappers en topkoks zien, horen en proeven wat de stad schaft. Door de hele stad vinden grote en kleine evenementen plaats, met het speciaal voor het festival gebouwde Future Food House als kloppend hart in het Museumpark.

Programma

Als je je kaplaarzen bij hebt, kun je bij de boer het land op en je eigen boodschappen bij elkaar oogsten. Heb jij altijd al een keer willen werken in een professionele restaurantkeuken? In de keuken van Floris biedt 18 unieke stageplekken aan. Verder zijn er jamsessies tussen topkoks, exposities over de toekomst, en een oesterworkshop. Laat je inspireren tijdens het World Food Festival in Rotterdam.

Waar, wanneer?
World Food Festival Rotterdam

18 september t/m 27 oktober 2013
Door de hele stad. Hoofdlocaties: Museumpark, bouwplaats Markthal, de haven, het gebied rond de Hofbogen en het Schieblock
Tijden verschillen per evenement en locatie