Mini-drive-through Seattle's Best gaat concurrentie met Starbucks aan.

Seattle's Best Coffee wil, om zich af te zetten tegen moederbedrijf Starbucks, begin volgend jaar duizenden mini-drive-throughs gaan openen in Amerikaanse suburbs. Ze richten zich vooral op lege suburb-plekken, zoals parkeerterreinen bij grote outlets en benzinestations. Hoewel Starbucks maar een enkele drive-through-only locatie heeft, wil Seattle's Best het meteen groots aanpakken om zich van Starbuck te differentiëren. Franchisers kunnen voor de relatief lage investering van $265,000 een volledige kiosk gaan runnen. Even tanken of boodschappen doen, en toch een verse koffie, muffin, pretzels of 'handheld' taart meepikken dus. Begin volgend jaar zouden de drive throughs overal moet oppoppen, maar Seattle's Best wil nog niet kwijt waar de eerste zal komen.