Gespot! Tijd voor een positieve spirit met een nieuw merk sake.

Hupsaké is een nieuw merk sake (Japanse rijstwijn) dat mensen in beweging wil zetten. “Niet zomaar een drankje. Een mentaliteit.” volgens de founder Ilona van de Laarschot.

“Op de optimisten. De doeners. De doorzetters. En de durvers. Op iedereen die de wil heeft om de weg te zien. En het lef heeft om ‘m in te slaan.” Dat is de boodschap achter Hupsaké. Je hart volgen en je droom waarmaken. Hoe groot of klein die ook is. Kijk, dat is een mentaliteit die helemaal bij Food Inspiration past. Hupsaké is ook nog eens duurzaam. No waste want het lege glaasje wordt een waxinelichthouder.

Sake is trouwens een mooi alternatief voor wijn. Gasten zullen zeker verrast zijn over een combinatie van pasta en sake maar het past ook prima bij oesters en natuurlijk sushi. Wist je trouwens dat sake weinig calorieën en geen sulfiet bevat, waardoor je er geen kater aan overhoudt. Op dat laatste geven wij overigens geen garantie.

Het nieuwe merk Hupsaké brengt een stukje licht in de duisternis. Daar toosten wij op! 乾杯