Bij @frituurzorro dachten ze met een frituurconcept een gat in de markt te vullen. Zo gek was het idee nog niet!

Geen enkele frituur werd ooit zo gehypet als luxefrituur Zorro in de studentenbuurt van Gent. Zo was er als pre-opening een tramspotting-actie waarbij aangespoord werd om een foto online te plaatsen van de Zorro-tram met de hashtag #tramspotting.

Gezellige frituur

Hoewel er in Gent dankzij de studentenpopulatie helemaal geen gebrek is aan frituren, vult Zorro een gat in de markt. Zorro zet in op een gezellig interieur met high design tafels van Lost & Found, maar ook met muurschilderingen van Studio BamBam.

Social madness

De overduidelijke aanwezigheid van de frituur op sociale media is een onderdeel van het businessmodel. Zelfs voor de opening waren er vijfsterren recensies, duizenden likes en tijdens de opening ontstond er een tsunami van frietliefhebbers. Misschien had de gratis friet daar iets mee te maken?

Bekijk in het Food Inspiration Magazine de andere hotspots in Gent!