Onderneem je in food en wil je naar België voor zaken? Dan is deze reis wellicht iets voor jou.

‘Free From’ voeding, vegetarische en veganistische voeding, natural foods en fair trade producten, streekproducten en etnische voeding. Op 23 en 24 mei 2016 organiseren psps consultants en de Nederlandse ambassade in Brussel een ondernemersreis naar België. Die reis is bedoeld voor Nederlandse foodondernemers die zich richten op biologische en ecologische voeding. 

Nerd night

Tijdens de reis worden onder meer een nerd night Dutch trend food, rondleidingen, store checks, en een seminar op de Nederlandse Ambassade georganiseerd. Doel is om diepgaande kennis op te doen over de Belgische foodsector en zakendoen met de Belgen. Neem voor meer informatie over de reis contact op met Carmen Quinders van psp consultants.