Op 26 & 27 juni is de 2e editie van Food Unplugged. Local classics, speciaalboeren & workshops. De kaartverkoop is nu gestart!

Food Unplugged, hét foodfestival waarbij onversterkt, eerlijk eten van boeren en kleine onafhankelijke cateraars in de schijnwerpers wordt gezet, maakt zich op voor een tweede editie: De smaak van Van Gogh. Food Unplugged, georganiseerd door Food Inspiration – in samenwerking met de gemeente Ede en The Food Line-up – wordt gehouden op 26 & 27 juni 2015 op het kazerneterrein in Ede. 

Onversterkt eten

De eerste editie van Food Unplugged was uitverkocht. Reden genoeg om het festival in 2015 te herhalen. En dit jaar bestaat Food Unplugged uit twee dagen. Tijdens het festival worden de schijnwerpers gezet op ‘onversterkt’ eten: eerlijk eten van boeren, telers en kleine onafhankelijke cateraars. Niet ‘versterkt’ door marketing of processing. 

Vrijdag 26 juni

Deze dag is voor de foodprofessional die interactief een update krijgt over
de jongste foodtrends, achtergronden en bereidingstechnieken. Tegelijkertijd is Food Unplugged een moment in de tijd waar gasten ‘reconnected’ worden met elkaar, met eten, met de producent en met de natuur. Tickets voor deze dag kosten 50 euro, dit is inclusief eten en drinken.

Zaterdag 27 juni

De tweede dag staat open voor iedereen. Voor de Edenaar, de kookgek, de foodie, het gezin dat bewust met eten en drinken bezig is. Een foodinspiratiedag voor alle leeftijden. De toegang voor deze dag is gratis bij registratie vooraf. Op de dag zelf kunnen er kaarten aan de deur gekocht worden voor tien euro. Op het festivalterrein kan er betaald worden met munten.

Hou www.foodunplugged.com in de gaten voor updates over het programma.

Foto: Rahi Rezvani - boerderij Eemlook.