VISION2015: inspirerende foodconcepten, consumententrends, positief ondernemerschap en nieuwe verdienmodellen.

Leadersclub Belgium en Food Inspiration België presenteren aankomende 26 januari in samenwerking met de partners VISION2015, een dag vol inspiratie op het gebied van food en concepten, consumententrends, positief ondernemerschap en nieuwe verdienmodellen. Tijdens VISION 2015 staat er weer een inspirerende line-up op het podium vol jonge entrepreneurs, chefs, trendwatchers en motivators.

KISS: Keep It Stupid Simple

Er is in de markt een grote zoektocht naar vereenvoudiging. Van ondernemers wordt verwacht dat ze creatief en vernieuwend voor de dag komen. Tegelijkertijd zoeken ze naar oplossingen voor de alsmaar stijgende kosten. Dit creëert een spanningsveld. Samen met onze Partners willen we dit spanningsveld invullen met inspiratie, informatie en inzichten.

Inspirerende sprekers en nieuwe business modellen

Tijdens VISION zullen de vensters geopend worden naar de kansen die dit nieuwe eenvoud biedt door middel van inspirerende sprekers en multimediale presentaties en proeverijen. Nieuwe business modellen worden toegelicht en welke mogelijkheden deze bieden. Ook worden voorbeelden van bestaande bedrijven die zich succesvol aanpassen en bedrijven die het nieuwe speelveld betreden ter inspiratie uitgelicht. Dit jaar zullen we geïnspireerd worden door onder andere flemish Chef Kobe Desramaults van de Superette, de eigenaardige bokkenchef Nel Schellekens en Jef Staes zal aan de hand van zijn unieke mindset op het gebied van organisatieontwikkeling een ‘wake-up call' doen.
Kijk op visionevent.be voor meer informatie over het programma, de sprekers en het verkrijgen van toegangskaarten.

Wil jij deze inspiratievolle dag ook niet missen? Er zijn nog maar 50 plaatsen dus bestel je kaarten hier!