Zon, zee, strandpaviljoen. @Paal17_Texel bekroond tot Beste Strandpaviljoen 2014. #strandpaviljoen14

De liefhebber van zon, zee en strand(paviljoenen) kan de parasol vanaf nu het beste opzetten op Texel. Op donderdag 3 juli werd Paal 17 op het waddeneiland betiteld tot Beste Strandpaviljoen 2014.

Paal 17
Ieder jaar strijden ruim 360 Nederlandse strandpaviljoens om de titel. Paal 17 kreeg van het publiek, dat hun stem mocht uitbrengen op www.strandpaviljoen2014.nl, de meeste stemmen. Ook de vakjury gaf het Texelse strandpaviljoen hoge punten in de categoriën aanbod, kwaliteit F&B, betrokkenheid van de ondernemers en de uitstraling van de zaak.

Prijzen
De prijs is een initiatief van Strand Nederland in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland, HBTC Holland Marketing en vakblad Entree. Naast het Beste Strandpaviljoen werden er meerdere prijzen uitgereikt. Parker Beachclub in Kijkduin werd benoemd tot Schoonste Strandpaviljoen 2014 en Beachclub Perry’s in Scharendijkse tot Beste Strandpaviljoen volgens Belgische bezoekers. De Duitse gasten gingen voor de Zeemeeuw in Noordwijk aan Zee.