Een artikel gemist? Elk weekend laten we de best gelezen artikelen nog een keer de revue passeren.

1. Wachten op Oranje
In stilte voor de storm wachten de cafébazen op Oranje. Zullen onze jongens het onvoorstelbare succes van vier jaar geleden evenaren - misschien zelfs overtreffen of kunnen de oranje slingers na drie wedstrijden alweer terug in de doos? In de stilte voor de storm wachtten de ondernemers op Oranje. Onze redacteur Annemarie van Ulden maakte hier een prachtige fotoserie van. Bekijk hem hier.

2. FRIS: V2C Dutch Dry Gin
In december 2013 realiseerden de vier studievrienden - van de Hotel Management School in Maastricht - Ad, Jorgo, Laurens en Fernand hun plannen om een eigen, Nederlandse en bovendien natuurlijke gin te stoken; V2C Dutch Dry Gin. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een serieus bedrijf naast de reguliere banen van het viertal. ‘Het is een hobby, maar dan wel een serieuze hobby’, aldus Fernand. Lees hier meer over 

3. Bijvangst van de dag
Om overbevissing tegen te gaan moeten Europese vissers sinds begin dit jaar al hun bijvangst meenemen aan wal. Op het land wordt het overgrote deel vervolgens vermalen tot visvoer. Kan dat niet anders? Zet eens wat bijvangst op de kaart. Hoe? Dat lees je in dit artikel. 

4. Food and the city
Barcelona is een food lover’s paradise. Waar je ook kijkt, er zijn altijd mensen aan het eten en drinken. In deze stad is een van de ‘s werelds beste foodmarkten te vinden: de Boqueria. Hoewel het op deze beroemde markt altijd druk is met toeristen, vind je er ook altijd locals die hier hun dagelijkse boodschappen doen. Zeker een bezoek waard! Lees er meer over in dit artikel.