De @tasteamsterdam rebelleert tijdens #FRD2014. @JorisBijdendijk live aan de kook met @jamieoliver.

Eerder schreven we al over Jamie Oliver’s Food Revolution Day op vrijdag 16 mei. Een dag van wereldwijde actie om zoveel mogelijk mensen de keuken in te krijgen. En laat deze ware revolutie nu net plaatsvinden tijdens Taste Amsterdam, het culinaire evenement in het Amstelpark. Eén plus één is twee! Ook het terrein van de Taste zal daarom rebelleren op deze dag van revolutie.

Wereldrecord
Onderdeel van Jamie’s Food Revolution Day is het verbreken van het wereldrecord ‘Meeste deelnemers in een kookworkshop in 24 uur’. Om die reden organiseert de Britse chef de grootste live kookworkshop ooit. Nederland is een van de 74 landen die deelneemt aan de kookles.

Koken met Oliver
Op het terrein van Taste slijpen onder andere sterrenchef Joris Bijdendijk, tv-kok Sandra Ysbrandy en winnares van Junior Masterchef Suna de messen om live mee te koken met Oliver. En wat staat er op het menu? Jamie’s vegetarische en ‘kindvriendelijk’ Rainbow Salad Wrap. Zelf meedoen kan natuurlijk ook.

Datum: Vrijdag 16 mei
Locatie: Amstelpark 1, Amsterdam
Tijd: 15.00 tot 15.30
Prijs: €9,50 per dag
Website: tasteofamsterdam.com en foodrevolution.com