Met de #dinnercam van @MWEBConnect bij @_El_Burro maak je de perfecte foodfoto. Taking Foodstagram too far?

Niet zelden komen er op Instagram foto’s van perfect opgemaakte borden voorbij. Het lijkt soms alsof we geen hap kunnen eten, voordat een foto van het gerecht op social media geplaatst is. Met de juiste belichting en een mooi filter lijkt iedere amateurfotograaf een professional. Internetprovider MWEB helpt deze foodlovers nog een handje.

Sinds kort staat in het Zuid-Afrikaanse restaurant El Burro een kleine, draagbare fotostudio. De studio is onderdeel van de #dinnercam campagne van MWEB. Nadat gasten de juiste belichting hebben gekozen, kunnen ze een foto maken met hun smartphone en deze op Instagram uploaden via het gratis WiFi-netwerk. Op deze manier wil MWEB de mogelijkheden van WiFi benadrukken.

Moeten we dit willen of is Foodstagram 2.0 misschien een stap te ver?


Beeld: Springwise
Video: MWEB