Een artikel gemist? Elk weekend laten we het best gelezen artikel nog een keer de revue passeren.

Gastvrij tot in de puntjes
Een goede gastvrouw of gastheer kan negatieve ervaringen met parkeren, bewegwijzering en wachttijd doen vergeten. Daarmee spelen ze een heel belangrijke rol in de guest journey, van entree tot afscheid. We spraken met restaurateur Joop Braakhekke, gastheer Niek Groen en gastvrijheidsdeskundige Jeannine Sok. Bekijk hier de video.

Pay as you feel
Op het raam van de Amsterdamse hotspot TRUST staat prominent geschreven: ‘Come as you are and pay as you feel’. De boodschap is niet gelijk duidelijk, maar bij het bekijken van het menu, valt het kwartje. Er staan géén prijzen vermeld bij de dranken en gerechten. Hier betaal je datgene wat je denkt dat het drankje of de maaltijd waard is geweest. In dit artikel vertellen we meer over het bijzondere concept van TRUST.

Blog: 5 tips voor online campagne voeren
Blogger en social media strateeg Kim van Velzen monitort de online campagne van Food Inspiration voor de Best Job In Food. In zijn blog gaat hij in op de do's en dont's van online campagne voeren en geeft hij een aantal nuttige tips. Handig voor als je in de race bent voor de Best Job In Food! Maar ook zeker nuttig voor anderen en horecabedrijven. Lees de hele blog van Kim!

Nieuw talent gezocht
Food Inspiration is op zoek naar een student communicatie, media of journalistiek die affiniteit heeft met de wereld van eten, drinken, slapen en goed kan schrijven. Leergierig, zin in een uitdaging, gek van eten en een vlotte pen? Solliciteer dan snel naar een stageplaats bij ons!