Yoga op de NDSM werf @Pllek of dineren op een uitzendplatform. Bekijk hier een aantal toffe hang-outs in Amsterdam.

Rotterdam staat veelal bekend om zijn industriële hang-outs en creatieve herbestemming van oude panden en locaties, maar ook in Amsterdam kiest de ondernemer bewust voor de charme van oude panden in plaats van AA-locaties.

REM eiland
Het REM eiland kent zijn oorsprong als uitzendplatform voor de commerciële televisie. In de nazomer van 2006 werd het platform ontmanteld, aan wal gebracht en door ondernemer Nick van Loon getransformeerd tot restaurant met een Italiaanse en Frans bourgondische keuken. Maak je geen zorgen over de bereikbaarheid van het restaurant. Er zijn parkeerplaatsen genoeg en een openbare steiger. Dus wil je per boot komen, geen probleem.

Pllek
Pllek is een creatieve hang-out, opgebouwd uit oude zeecontainers en industriële materialen. Naast het fenomenale uitzicht over het water het IJ en het biologische, lokale menu, biedt Pllek ook plek voor flexwerkers die in het kader van duurzaam en bewust leven allerlei andere bezigheden kunnen organiseren. Denk hierbij aan yogalessen, het drinken van detoxcocktails, het vertonen van conscious movies en verschillende workshops.

Benieuwd naar meer industriële hang-outs en restaurants? Bekijk ze in ons magazine!