Een artikel gemist? Elk weekend laten we de vier best gelezen artikelen nog een keer de revue passeren.

Winterse winnaars wandeling
Op maandag 10 februari trokken bijna honderd Food Inspiration Pioneers de kaplaarzen aan om het Laarzenpad te trotseren. Decor van deze meeting was Buitenplaats Amerongen van Pioneers Erika en Peter-Paul Swijnenburg. In dit artikel blikken we terug op een inspirerende en geslaagde Pioneers Day!

10 years of food design
Food Inspiration kroop de schoolbanken in om te jureren bij de zesde editie van de Food Experience 2014 aan de HAS Hogeschool in Den Bosch. Dit jaar geheel in het teken van het 10-jarig bestaan van de opleiding Food Design & innovation. Tijdens dit evenement werden de FoodManShip Awards uitgereikt. Benieuwd wie de gelukkige winnaars waren?

Hotspot Hutspot
Bij Hotspot Hutspot komen er op een avond zo’n vijftien gasten eten en betaal je slechts zeven euro voor een driegangendiner. Dat is maar één euro duurder dan een doorsnee fastfoodmenu. De missie van Hotspot Hutspot is om tieners en buurtbewoners actief te betrekken bij stadslandbouw, gezonde voeding en leegstand in wijken te benutten waar sociale binding laag is. Lees in dit artikel meer over deze inspirerende hut.. eeeh.. hotspot!

Eetbare muziek
Luisteren naar een stukje chocovinyl onmogelijk? Niet bij Wohlfarth Schokolade in Berlijn. Bij deze zaak klinkt chocolade letterlijk als muziek in de oren. De Berlijnse chocoladeproducent staat bekend om het maken van chocolade grammofoonplaten die niet alleen eetbaar zijn, maar ook werkelijk muziek produceren. In dit artikel zoomen we in op dit verrukkelijke stukje kunst.