Genoeg van je tafelgezelschap? Speel een potje zeeslag op de touch tables van restaurant @IZKAYArotterdam

Een ander tafelkleed kiezen terwijl je eet, dat kan bij Aziatisch restaurant Izkaya in Rotterdam. Izkaya is het enige restaurant in Nederland dat beschikt over interactieve tafels. Met behulp van deze tafels kun je bij de Rotterdamse hotspot gerechten bestellen, een ander bureaublad ofwel ‘tafellaken’ kiezen, gamen en een kijkje nemen in de keuken via de Chefcam. Als klap op de vuurpijl worden gerechten van de menukaart alvast geprojecteerd op het bord van de gast, zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

Met haar moderne en futuristische interieur en uitgebreide kaart is Izkaya zeker een bezoek waard. En als je dan toch in Rotterdam bent, kun je net zo goed langsgaan bij de andere inspirerende concepten die wij voor je uit hebben gezet in ons laatste Food Inspiration Magazine!