Eten studenten tegenwoordig nog steeds veel kant-en klaarmaaltijden? @RAHIREZVANI legde het vast.

‘Een pil is niet de juiste oplossing als je ziek bent’, zegt Dennis van Grondelle in het artikel Generatie Z. Wat eet de student tegenwoordig? Zijn het de makkelijke kant- en klaarmaaltijden? We nemen weer even een kijkje in het artikel Generatie Z waar acht studenten hun eetpatroon lieten fotograferen door Rahi Rezvani.

Eten is voor mij een feestje
‘Ik kijk altijd waar mijn producten vandaan komen, en of ze niet te veel E-nummers bevatten. Mijn boodschappen haal ik veelal bij biologische winkels en speciaalzaken zoals de markt en de Turkse winkel. Sinds ik veel vers eet voel ik me gezonder en fitter. Als ontbijt maak ik vaak smoothies van bijvoorbeeld mango, kokos en limoen. Eten is voor mij een feestje’, zegt Maartje Nelissen. Maartje is één van de ondervraagde studenten met een verrassend eetpatroon. 

Benieuwd naar hoe de overige studenten eten? Bekijk de interviews en van alle studenten in het artikel Generatie Z van ons magazine.

Cadeautje!
Lees je overigens, net als vele andere tabletgebruikers, ons magazine het liefst thuis op de bank? Dat kan nu ook! De iPad app is vanaf nu gratis te downloaden in de iTunes Store.