We hebben een prijs gewonnen met Food Inspiration Magazine! De Transformation Award!

‘Wij hebben jullie genomineerd omdat we jullie magazine erg innovatief en inspirerend vinden, en omdat jullie een originele, multi-zintuiglijke, online beleving neer weten te zetten. We hebben een tijdje terug het 4D pakket van Koppert Cress van jullie ontvangen en vond dat erg gaaf gedaan!’

Donderdag 10 oktober is Food Inspiration Magazine uitgeroepen tot één van de vijf winnaars van de Transformation Awards. De award is een initiatief van The Experience Network en werd uitgereikt tijdens het winkelbelevingscongres Future Shopping.

De awards gaan naar vijf ondernemers of bedrijven die met hun concept een unieke en innovatieve beleving weet te creëren voor zijn of haar klanten. De overige winnaars zijn 2theloo, Ziggo Dome, Studio Roosegaarde en de Jumbo Foodmarkt in Breda. Heel verschillende concepten, in verschillende takken van sport.

We zijn trots!