Zin om midden op het strand te logeren, maar geen zin om lang te vliegen?

Op het strand van Knokke in België vind je tijdens deze zomermaanden het pop-up hotel 'Tender 2'. De hotelkamer is modern en luxe ingericht. Dankzij het spiegelglas blijft je privacy gewaarborgd en kan je rustig blijven genieten van het uitzicht over de Noordzee.

Dit is het tweede jaar dat het pop-up hotel gevestigd is op het strand in Knokke en zal het tot 15 september geopend zijn. Naast Knokke staan Brussel, Londen, Parijs, Berlijn, Courchevel, Saint-Tropez, Barcelona en Rome ook op de lijst van toekomstige bestemmingen.

Dat er een prijskaartje aan dit verblijf hangt mag duidelijk zijn, want je betaald een slordige 800 euro om hier een nachtje met twee personen te mogen vertoeven. Daar krijg je wel alle luxe voor terug. Van sauna en jacuzzi tot champagne en een persoonlijke butler...