Culinair evenement voor de fijnproever in de bourgondische stad Maastricht.

Van 7 t/m 9 oktober biedt het Folie Culinaire in Maastricht van vakmagazine Culinair Saisonnier en het MECC Maastricht plaats voor de professionele ondernemers in het hogere segment. 

Bezoek en beleef samen met andere chefs, restaurateurs en cuisiniers spraakmakende presentaties van onder andere Thomas Bühner van restaurant La Vie***, Emmanuel Renault van restaurant Flocons de Sel*** en kookdemonstraties van talloze jonge kooktalenten.

Tijdens het evenement gaat traditioneel vakmanschap hand in hand met technologieën als de ultrasorone techniek van Sang Hoon Degeimbre van restaurant L'Air du Temps. Die door middel van trillingen sappen en aroma's tevoorschijn laat komen die anders verborgen zouden blijven. Ook wordt er gedemonstreerd hoe je met een 3D-printer een truffel maakt.

Op woensdag is het evenement ook toegankelijk voor leden van professionele kook- en wijnclubs. Al vele enthousiaste deelnemers hebben zich aangesloten om dit evenement tot een succes te brengen. Wil je dit niet missen? Geef je op.