‘Om je eigen ijsje tussen de raketjes en Ben & Jerry’s te zien liggen, dat is echt een heel cool gezicht.'

Ze moesten alle zeilen bijzetten om aan de vraag te kunnen voldoen, maar met trots kijken Nina en Elisabeth Weerman terug op een druk begin van het ijsseizoen. Het beste uit de natuur op z’n aller-lekkerst, dat is de missie van Nice op een stokje. Van vers fruit – soms met kruiden of thee – maken ze originele en gezonde ijsjes.

Nice op een festival
Smaken bedenken, fruit inkopen bij lokale telers, ijs maken, verpakken en verkopen, de zussen doen zo veel mogelijk zelf. Met de zomer voor de deur gaan ze - samen met hun stagiaires Sarah en Claire - weer op pad om de ijsjes aan de man te brengen. De dames zijn te vinden in het park, op festivals en aan het strand om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van een lekker en gezond ijsje in de zon. 

Loop je de dames mis of kun je gewoon niet wachten? De ijsjes zijn ook in diverse winkels te koop.