Een lekker gerecht gegeten in een restaurant, maar hoe maak je het thuis? #foodphotosharing platform biedt de oplossing.

Eerder schreven we over foodfotografie. We vroegen ons af waarom we toch zo graag aan elkaar laten zien wat en waar we eten. Bij de meesten blijft het bij het delen van foodfoto’s, maar CT Food, een Aziatische voedselleverancier, gaat een stapje verder. Ze willen laten zien dat Aziatisch koken helemaal niet zo moeilijk is als het lijkt.

Hoe ze dat doen? Foto’s die op Instagram zijn geüpload met de hashtag @askctfood bekijken ze, ze zoeken uit welk Aziatisch gerecht het is en vervolgens laten ze aan degene die de foto heeft gemaakt weten welke ingrediënten je voor dit gerecht moet kopen en hoe je het maakt. Resultaat: gemakkelijk thuis Aziatisch koken.
 
Ken je meer van dit soort initiatieven? Laat het ons dan weten of discussieer mee met dit onderwerp op Twitter via  #foodinspiration.