Pepers en citroenen in één glas; wordt dit de nieuwste zomerdrank? #LimonChili

Nu de eerste lentedagen weer aanbreken en we snel weer mogen genieten van het zonnetje dat ons zolang in de steek heeft gelaten zijn de zomerdranken weer in optocht. Zo schreven we al eerder over Radler (bier met frisdrank) en de port Otima 10, maar wie durft er Limoncello met peper aan?

‘Het grapje bleek beter te smaken dan we verwacht hadden’, vertellen Milan Gennissen (21) en Frank van Nieuwenhuizen (25), de bedenkers van LimonChili lachend. Door te experimenteren met peper en de Italiaanse citroenlikeur Limoncello kwam deze combinatie, na vele testversies, tot stand. 
 
De jonge ondernemers werken samen met Wilco van den Baar, bekend van restaurant de Hoefslag*, de Bokkedoorns** en Im Schiffchen***, om diverse  recepten te ontwikkelen bijpassend bij de drank. 
 
Welke zomerdrank krijgt jouw voorkeur? Laat het ons weten!
 
Luister hier naar het interview dat de jonge ondernemers hadden met radioman Ruud de Wild.