Award-winning concept Max Burgers streeft naar een neutrale CO2-uitstoot. #bestpractice

Max Burgers richt zich volledig op cradle to cradle. Naast het aanbieden van burgers die bestaan uit eerlijke en gezonde producten met een betere voedingswaarde, hebben ze een oplaadpunt voor de elektrische auto en gebruiken ze zonne- en windenergie. 

Max Burgers gaat nog verder: hun visie is om in de toekomst een neutrale CO2-uitstoot te realiseren. Het planten van bomen in Afrika compenseert hun toch al minimale uitstoot van CO2. Max heeft in 2008 onder andere de ‘The Green Capitalist 2008’ award en in 2009 de ‘Green Awards for creativity in sustainability’ gewonnen. Max versloeg hierbij enkele andere grote organisaties zoals IKEA en Hilton.

Een mooi initiatief om consumenten op een meer verantwoorde manier van hun eten te laten genieten. Bekijk het idee in hun filmpje.