Maximaal 500 kilocalorieën per gerecht, smaakvol & gezond: Energy Kitchen in Amerika

Een ware hit in Amerika. De Energy Kitchen is gestart vanuit de overtuiging dat gezond en smaak prima hand in hand kunnen gaan wanneer het op fastfood aankomt. Gezonde smaakvolle hamburgers en wraps. Bij Energy Kitchen staan alleen gerechten met maximaal 500 kilocalorieën op de kaart. Alles wordt op gezonde wijze bereid: grillen, bakken of stomen. Het is één van de snelst groeiende ketens in New York en staat gerankt in de top 10 meest veelbelovende franchises voor 2011.

Energy Kitchen streeft naar transparantie en kiest daarom bewust voor open keukens, geen verborgen toevoegingen of calorieën. Bij ieder product staat precies vermeld hoeveel calorieën het bevat. En de info is zowel in de winkel als op internet te vinden.

Locaties: New York, Florida, New Jersey en Washington

foodtrends horecatrends trendreport food trends trendreportfood