Food design op de Dutch Design Week

Ben je na de Food Inspiration Days geprikkeld tot innovatie en op zoek naar meer? Tot 28 oktober kun je een bezoek brengen aan de multidisciplinaire Food tentoonstelling 'De etende mens' op de Dutch Design Week in Eindhoven. Volgens onze FID's spreker Andre Amaro een aanrader voor iedereen met interesse in Food Design.

Bij 'De etende mens' vind je werk van ontwerpers, kunstenaars en andere creatieve denkers die zich bezighouden met de link tussen vormgeving, ons eten en waar het vandaan komt. Eetontwerpster Marije Vogelzang is de curator en selecteerde de verschillende projecten: van innovatieve manieren voor foodtransport tot agricultuur in de stad en ideeën over voedsel van de toekomst.

Meer informatie en toegangskaarten vind je op de website van de Dutch Design Week.