Het hele jaar door eetbare bloemen op tafel met #bloombites

Niet iedereen heeft of wil groene vingers.. En als je bloemen nodig hebt voor een recept zal je net zien dat het seizoen al voorbij is. Met Bloombites kun je het hele jaar rond eetbare bloemen gebruiken in de keuken.

Fleurige toevoeging

We besteden steeds meer aandacht aan goede ingrediënten zodat we vol trots een mooi gerecht op tafel kunnen zetten. Een mooie toevoeging op veel gerechten is het gebruik van bloemen. Deze brengen niet alleen meer kleur op je bord, maar ook meer smaak. Ook voegen bloemen extra vitaminen toe, ze zijn hartstikke gezond! Je kunt bloemen in de keuken overal voor gebruiken; van het maken van ijsblokjes tot decoratie op cupcakes, en van soepgarnering tot het opfleuren van een salade. Zelfs een bordje boerenkool fleurt er van op, maar ook komkommer gazpacho wordt verrijkt door bloemen.

Bloemen van BloomBites

De bloemen van BloomBites worden op bewuste wijze geteeld zodat ze zonder verdere verwerking in gerechten gebruikt kunnen worden. Alle bloemen zijn het hele jaar door beschikbaar waardoor je jouw favoriete gerechten met bloemen altijd kunt blijven serveren. Beschikbaar zijn onder andere: viola’s, leeuwenbekken, rozen, lavendel en orchideeën.

Oeh’s en ah’s

De bloemen van BloomBites zijn verkrijgbaar via de webshop en een groot aantal groentespeciaalzaken. De oeh’s en ah’s volgen vanzelf bij het opdienen van je gerechten.