Blurring tussen food, retail en beauty: Her majesty s pleasure zorgt voor koninklijk genot.

Nieuwe spelers uit andere branches dan de traditionele horeca en food dienen zich aan en blurring tussen food, horeca en retail wordt gemeengoed. 

In downtown Toronto in Canada biedt Her majesty’s pleasure een nieuwe beauty ervaring door middel van blurring: een café, bar, boetiek, sapbar en nagel- en beautysalon in één. Studio +tongtong is verantwoordelijk voor deze blur en heeft in nauwe samenwerking met ambitieuze cliënten deze mix samengesteld. Zo kunnen klanten een manicure of pedicure krijgen, terwijl ze gezellig aan het socializen zijn en genieten van een drankje. Om de variëteit van het project te benadrukken is er in het design gekozen voor verschillende kleuren en materialen.

Krijg je niet genoeg van blurring concepten?

Vraag dan de gratis preview aan van het Food Inspiration Trendreport 2015 en stay ahead of the game. Doen! Via trendreport.foodinspiration.nl