Toen voedsel nog voedschel was. @ketelsaandekade brengt het Rotterdamse foodverleden tot leven

Op zaterdag 30 augustus reist de Rotterdamse rijke foodcultuur even terug in de tijd. In Historisch Delfshaven vindt deze dag Ketels aan de Kade plaats. Een foodfestival dat in het teken staat van het eetverleden en het 625-jarig bestaan van het stadsdeel viert.

Koockplein & Historische Marckt
Tijdens Ketels aan de Kade waant het stadsdeel zich weer even in het verleden. Het Piet Heynsplein wordt een koockplein waar historische lekkernijen verkocht worden en verschillende workshops - zoals haring kaken of worst maken - georganiseerd worden. Een historische marckt wordt opgezet en horeca gelegenheden veranderen in herbergen.

Gezocht: kooplieden
Voor de Historische Marckt is de organisatie van Ketels aan de Kade nog op zoek naar kooplieden. Heb je een product dat niet mag ontbreken zoals groente, fruit, kazen, noten, bieren, koek, kookgerei, kookboeken of servies? Stuur dan een mailtje naar programma@ketelsaandekade.nl

Alle belangrijke informatie op een rijtje
Datum: zaterdag 30 augustus
Locatie: Aelbrechtskolk & Pietheynsplein, Rotterdam
Tijd: 11.00 – 20.00
Prijs: gratis
Website: www.ketelsaandekade.nl