Van niemandsland naar stadsplatteland. Zomerblogger Loeki ontdekte voor ons Prinzessinnengärten, in Berlijn.

Steeds vaker zie je kleine stukjes platteland in de stad. Een boerentraditie wordt herontdekt. Daktuinen, urban farming en urban agriculture, volgens zomerblogger Loeki 'een overkoepelend begrip voor alle vormen van landbouw en groen in de stad; het stadsplatteland.' In Berlijn ontdekte zij hier een mooi voorbeeld van, namelijk Prinzessinnengärten, een stukje platteland midden in de stad. 

Lees de hele blog van Loeki hier.

Reinventing traditions
Meer weten over het herontdekken van tradities? Kom naar de Food Inspiration Days! Dit jaar staan de Days op 20 en 21 oktober geheel in het teken van Reinventing traditions. Ga naar de website voor meer informatie over programma en sprekers of bestel hier direct je kaarten.