De kurk is van de fles. @artotel stoot @SkyloungeAms van de troon tijdens de Hotel Bar Award 2014.

De bar van het Art’otel in Amsterdam mag zich vanaf maandag 30 juni de beste hotelbar van Nederland noemen. De hotelbar kreeg bijna dertig procent van de stemmen tijdens de Red & Grey Hotel Bar Award 2014

Arty
De hotelbar werd niet alleen om het sexy, arty en internationale karakter geprezen door de jury, maar ook om de servicegerichte crew en de interessante mensenmix die op de bar afkomt.

Red & Grey
De Best Hotel Bar Award, die dit jaar voor de derde keer werd uitgereikt, is een initiatief van Canadian Red cranberrysap en Grey Goose vodka. 24 hotelbars werden genomineerd door een professionele jury, waaronder veertien Amsterdamse, zes Rotterdamse en drie bars uit Den Haag.

Kopgroep
SkyLounge Amsterdam, de bar van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, eindigde dit jaar op de tweede plek. Een derde plek ging naar MOMO, de bar van het Park Hotel. SPARK van het Hilton The Hague werd bestempeld tot de beste Haagse hotelbar en Bar & Kitchen ontving van de Rotterdamse bars de meeste stemmen.