Thanks for well behaving! In Canada geeft een restaurant korting aan ouders van wie de kinderen braaf zijn.

Op Moederdag kreeg een klein gezin een leuke verrassing na hun etentje in de Japanse Bistro Carino in Calgary. Op de rekening vonden de ouders een nogal vreemde notitie waaruit bleek dat ze 5 dollar korting zouden krijgen. Waarom? Omdat hun dochter van één zich zo goed had gedragen.

Well behaved kids
Toshi Karino, de eigenaar, doet dit vaker. Hij schrijft dan ‘well behaved kids’ op de rekening. Deze korting past hij al een jaar toe, omdat hij zijn klanten in alle rust wil laten eten… ondanks de aanwezige kinderen. De ouders hebben de foto onmiddellijk geplaatst op Reddit.

Een leuk marketingidee om buzz te creëren rondom het restaurant. Het bericht ging viral op scoiale netwerken en in de Noord-Amerikaanse media.