Op de fiets het Zwolse boerenleven proeven? Beleef de Boer met @feestenculinair en meld je aan!

Beleef de Boer is een 'boergondische Fietpuzzelrally' georganiseerd door Feest & Culinair in samenwerking met Looks & Brains. Tijdens de 35 kilometer lange fietstocht krijgen deelnemers de kans om een kijkje te nemen bij de boerderijen in de omgeving van Zwolle. De fietstocht staat in het teken van culinair Zwolle. Met een boekje vol foto’s leggen deelnemers een route af door de landelijke omgeving. Tijdens de tussenstops proeven ze bij de boerderijen gerechten van het land. Ze kijken in de skybox van de koeienstallen, bezoeken een molen en krijgen een biologisch ijsje mee voor onderweg. 

Heb jij op tweede Paasdag nog niets te doen? Stap dan op je fiets en beleef het Zwolse boerenleven!
Wanneer?
Maandag 21 april van 10.00 uur tot 16.30 uur
Vertrekpunt? Sportcampus de Pelikaan (Haersterveerweg 2)
Kosten? 24,50 euro voor volwassenen | 12 euro voor kinderen tot 12 jaar | kinderen tot 6 jaar doen gratis mee

Vorig jaar zijn wij met onze pioneers ook op de fiets gestapt voor Toer de Boer. Bekijk hier - nog eens - de beelden!