Leegstand is verleden tijd met @spacified. Dit is de online marktplaats voor pop-up stores.

Zoekende naar een tijdelijke ruimte om te werken, een evenement te organiseren of om een winkel in te beginnen? Spacified is een online platform waar matches worden gemaakt tussen leegstaande ruimtes en ondernemers. Het is dé marktplaats voor pop-up stores.

Leegstand
Patrice Fleurquin, bedenker van Spacified, zag de toenemende leegstand als een kans om huurders met verhuurders te matchen. Het platform ondersteunt niet alleen starters, maar is ook stimulerend voor de creativiteit om panden in te richten als kantoor, retail of event locatie. Verder is er op de website een pop-up guide te vinden. Hier zijn alle huidige pop-up stores in België en Nederland te vinden.

Hoe werkt het?
Door middel van de zoekfunctie op de website kun je gemakkelijk de beschikbare ruimtes vinden op de door jou gewenste locatie. Als je de perfecte ruimte hebt gevonden dan neem je contact op met de Host en stellen jullie een overeenkomst op. Mocht je geen geschikte ruimte vinden, dan kun je ook een verzoek plaatsen.

Ben jij benieuwd naar de beschikbare ruimtes en huidige pop-up stores? Ga dan naar hun website!