Het zuinige Hollandse karakter eist zijn tol. Geen 1 euro-ontbijtjes meer bij @IKEA_Delft, vanwege verkeerschaos...

Ieder weekend trekken hordes mensen naar de Zweedse meubelgigant IKEA voor de 1 euro-ontbijtjes. In Delft is de verkeersoverlast daardoor zo groot dat het zorgt voor gevaarlijke situaties. IKEA Delft heeft daarom besloten om de ontbijtjes in het weekend te schrappen.

Al meerdere keren heeft Rijkswaterstaat noodgedwongen de afrit aan de A13 moeten afsluiten om de stroom ontbijtgangers te stoppen, meldt Omroep West. Of andere vestigingen het voorbeeld van hun collega in Delft zullen volgen is nog onbekend. Anders kunnen we altijd nog met z'n allen naar de HEMA voor 1 euro-ontbijtje.

Ontbijttest
Bekijk hier de Kassa ontbijttest voor de beste, maar vooral goedkoopste ontbijtjes in Nederland.